Antal arbetsdagar

Antal arbetsdagar

Beräknar antal arbetsdagar, vardagar och dagar med hjälp av FileMaker Pro. En webbsajt från Mallverkstan.

Datum

Beräkningen fungerar endast med datum mellan 1970-01-01 och 2099-12-31.

  • Dagar är antal dagar mellan start- och slutdatum.
  • Vardagar är antal dagar exklusive lördagar och söndagar, dvs. alla måndag-fredag mellan start- och slutdatum.
  • Arbetsdagar är antal helgfria vardagar mellan start- och slutdatum. Som helgdag räknas också midsommarafton, julafton och nyårsafton.
  • Helgdagar visar vilka helgdagar som infaller på en vardag mellan start- och slutdatum. Som helgdag räknas också midsommarafton, julafton och nyårsafton.

iPhone-app

Beräkna arbetsdagar finns också som iPhone-app och kan laddas ner gratis till din iPhone via AppStore. Läs mer om appen Arbetsdagar på www.arbetsdag.se.

API

Beräkna arbetsdagar finns också som ett API som du kan använda från dina egna webbsidor och/eller tillämpningar. Läs mer om API för arbetsdagar på www.arbetsdag.se.

Fel?

Meddela gärna oss vid eventuella avvikelser via epost till info@mallverkstan.se. Inget ansvar tas för eventuella fel i beräkningen.

FileMaker Pro

Beräkningen använder FileMaker Pro för att beräkna antal dagar, antal vardagar och antal arbetsdagar mellan två datum.

FileMaker Pro är världens mest använda databasprogram och finns för Mac, Windows och iPhone/iPad. Du kan läsa mer om FileMaker Pro och hur du kan använda det på www.filemakerbloggen.se eller på Claris webbsajt.

Mallverkstan är en av Nordens ledande FileMaker-utvecklare. Vill du veta mer om hur FileMaker gör beräkningen kan du läsa det på FileMakerBloggen, där vi delar våra erfarenheter av FileMaker och bjuder på tips.

AngularJS

Webbtillämpningen använder AngularJS och PHP. Beräkningen sker med web service i en FileMaker-databas.

Antal beräkningar senaste 13 månaderna